Ako sa orientovať na novej STRADER stránke?

06.01.2013

Najdôležitejším modulom stránky je modul PRODUKTY, do ktorého sa dostanete rôznymi cestami a ako aj z rôznej stránky na ktorej sa momentálne nachádzate.


Hlavné delenie modulu PRODUKTY je na štyri základné produktové skupiny:

  1. Káblové nosné systémy
  2. Upevňovacie systémy
  3. Stĺpy a stožiare
  4. Rozvádzačové skrine

Najľahšie si nájdete príslušný výrobok nájazdom kurzoru myši na hornú lištu stránky a to na tlačidlo PRODUKTY. Rozvinie sa Vám ponuka s rôznými produktovými skupinami v jednotlivých hlavných segmentoch.

Po stlačení na kategóriu, ktorá najviac odpovedá tomu čo hľadáte sa Vám táto kategória produktov zobrazí v hornej časti novo otvorenej stránky. V prípade jednoduchšej štruktúry sa Vám už zobrazia aj výrobky alebo v prípade zložitejšej štruktúry ikony s podkategóriami. Kliknutím na príslušnú ikonu alebo názov výrobku sa dostanete na stránku konkretného výrobku, ktorý môže mať ale nemusí aj svoje verzie.

Na stránke sa nachádzajú kompletné informácie o danom výrobku - technické parametre, obrázok alebo náčrt výrobku, jeho použitie atď. Obyčajne v spodnej časti stránky nájdete aj odkazy na katalógový list daného výrobku v tvare pdf, prípadne na kapitolu v ktorej sa daný výrobok nachádza alebo aj odkaz na kompletný katalóg daného segmentu výrobkov.

Zaregistrovaným užívateľom našej stránky je umožnené (ak daný výrobok to má v svojom obsahu) si pozrieť napr. videá spojené s týmto produktom, stiahnutie dwg súborov pre projektantov, prípadne iného softweru alebo iných dôležitých informácií spojených s daným výrobkom alebo produktovou radou.

Registrovaný užívateľ si môže taktiež veľmi jednoducho vybrané produkty pridávať do svojho projektu a v rôznych formách si potom tento projekt môže uložiť do svojho počítača alebo požiadať našu firmu o jeho kontrolu, resp. požiadať o vypracovanie cenovej ponuky. Tým sa užívateľ vyhne problémom, ktoré vznikajú pri opisovaní katalógových čísel alebo symbolov ak sa pracuje s tlačenou verziou katalógu. Nehovoriac o rýchlej orientácií pri hľadaní svojho výrobku.

Samozrejmosťou je využitie poľa "Hľadaj", ktorý po uvedení ľubovoľného výrazu Vám ho rýchlo nájde na našej stránke.

V prípade Vašich ďalších otázok prosíme o zaslanie správy alebo o telefonický kontakt.

Ďakujeme za pozornosť  - pracovníci fy STRADER